Opfrissen, voorzichtig drogen, kreuken eruit halen, stof verwijderen,…dat kan met de Samsung Airdresser! Resultaat: mooie en frisse kleren die veel langer in topstaat blijven. Vraag ernaar bij je interieurbouwer met briolabel!

Verfris je kleding elke dag!


Prachtig en slim design

Dankzij het prachtige design van de AirDresser is deze stoomkast een aanwinst voor elk bedrijf en huishouden. De spiegeldeur verruimt en geeft een luxe uitstraling aan elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan hotels, kantoorpanden, design studio’s en meer. En dankzij de handige afmetingen en vulbare watercompartiment, is de AirDresser overal eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten.


Verwijder bacteriën, virussen en allergenen

Ontsmet en fris kleding op. JetSteam laat op hoge temperatuur stoom in de stof van kleding doordringen. Het systeem verwijdert 99,9% virussen en bacteriën, 100% huismijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen*. Perfect voor een beursgelegenheid waar beperkte werkkleding beschikbaar is. Daarnaast heerlijk voor op kantoor, zodat werknemers hun winterjas of colbert kunnen opfrissen terwijl ze aan het werk zijn.


Onttrek geurtjes van binnenuit en fris je kleren op

Worden de kostuums in uw kledingwinkel vaak gepast, fris ze dan even op zodat ze weer lekker ruiken! Het geurfilter vangt gassen die geurtjes veroorzaken op en verwijdert ze uit uw kleren. Het verwijdert 99% van geurtjes door zweet, tabak, bakken en braden en chemisch reinigen*. Door een geurzakje toe te voegen aan de aromakit, ruikt de kleding weer heerlijk na reiniging. Ook fijn voor o.a. zakenreizigers in business lounges van bijvoorbeeld het vliegveld, zodat ze fris en net aankomen op hun bestemming.

Snel en stil stof van kleren verwijderen

Verwijder snel stof aan de binnen- en buitenkant van uw kleding of dat van uw gasten. Het Jet Air-systeem blaast lucht door de Air Hangers en zorgt zo voor krachtige luchtstromen naar boven en beneden. Zo komt vastzittend stof los en wordt het verwijderd, zelfs diep in de kleding. Bovendien zorgt dit ervoor dat de AirDresser in stilte kleding reinigt*, doordat de hangers zelf niet bewegen. Zo kan de AirDresser gewoon worden geplaatst in een ruimte waar mensen werken of slapen.

Kleding drogen op een lage temperatuur

Natuurlijk wilt u uw kleding weer zo snel mogelijk aan. Daarom droogt de AirDresser kleding op een milde manier met een warmtepomptechnologie. De AirDresser voorkomt schade aan en krimpen van kleding en droogt op een lage temperatuur met JetAir van bovenaf en een warmtepomp van onderen. Die bevorderen de luchtcirculatie en drogen kleding gelijkmatig en mild. Stoomkast en droogkast in één! Handig als u bijvoorbeeld net in de regen hebt gelopen en uw jas alleen even wilt laten drogen.


Minder kreuken en minder strijken

Kreukvrije kleren zonder te strijken! Door een combinatie van stoom en lucht worden kreuken uit kleding verwijderd, zodat je ze praktisch meteen kunt dragen. Het systeem verwijdert 100% kreuken uit wollen kleren en 80% kreuken uit viscose*.


Slimme wasassistent en onderhoud

Nu hoef je je nooit meer zorgen te maken over de verzorging van je kleren. SmartThings* verbetert de prestaties op basis van gebruikersgegevens**. 'Wasrecept' geeft aan wat de beste wasprogramma's zijn***. 'My Closet' geeft aan welke programma's het meest geschikt zijn voor je kleren. Met 'Special Course' kies je uit gewone en speciale programma's.  En met 'Home Care' los je eventuele problemen op. Dit is tevens erg handig voor bedrijven die willen uitlezen hoe vaak de AirDresser gebruikt wordt en wanneer het tijd is voor het zelfreinigingsprogramma.

Verfris je kleding elke dag!
Advies nodig?

Ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Ga voor de badkamer, keuken of dressing van je dromen en maak snel een afspraak bij een interieurspecialist die het briolabel draagt!

Afspraak maken