Zonder dat je het beseft zit je vaker er op een stoel dan je denkt. De keuze van stoelen die je maakt is dan ook zeer belangrijk. Vraag tips bij je interieurspecialist met het briolabel en ontdek hier alvast enkele trends van DAN-FORM!

Bij DAN-FORM zit je goed!

DAN-FORM is een Deens merk dat gespecialiseerd is in stoelen. Sinds 1992 ontwerpen en produceren ze stijlvolle stoelen met hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs. Ze laten zich inspireren door de trends van morgen en werken steeds aan nieuwe innovatieve ontwerpen. Elke stoel heeft een uniek design en bestaat uit duurzaam materiaal. De focus van DAN-FORM ligt voornamelijk bij stoelen, maar later introduceerden zij ook een collectie tafels. Heb je een stoel nodig voor in de eetkamer, leefruimte of voor aan je bureau? DAN-FORM heeft het allemaal! Hieronder vind je enkele items uit de nieuwe collectie 2021:

Glam chair

De Glam chair is een van de nieuwe stoelen uit hun collectie. De stoel straalt elegantie uit en is perfect voor aan de eettafel. De DAN-FORM Glam stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren kunstleder en stof.

Zimmer armchair

De Zimmer armchair van DAN-FORM is een modern model dat voorzien is van degelijke armleuningen, wat het extra comfortabel maakt! De stoel heeft een trendy uitstraling en is ideaal om enkele uren in te vertoeven. Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Contour chair

Speels en trendy, dat is de DAN-FORM contour stoel! De slanke vorm zorgt er voor dat ze ideaal inzetbaar is in kleinere ruimtes. Door het onderstel heeft deze stoel een zeer zachte vering waardoor de stoel extra comfortabel zit.

Dubna lounge chair

Wil je liever loungen? Kies dan voor de Dubna lounge chair! Je kan er lekker in relaxen en is ideaal voor in een leefruimte. Het is een opvallend design met een zachte uitstraling. Met deze stoel kan je een gezellige leefruimte creëren.

Je ziet, DAN-FORM heeft voor ieder wat wils!

Bij DAN-FORM zit je goed!
Advies nodig?

Ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Ga voor de badkamer, keuken of dressing van je dromen en maak snel een afspraak bij een interieurspecialist die het briolabel draagt!

Afspraak maken