Wie zegt dat een afzuigkap geen eye-catcher kan zijn? Wit gelakt hout, roestvrij staal, natuurlijke eik én een wit soft-touch-effect. Past toch helemaal in het moodboard voor je keuken, toch?

Italiaans design aan je plafond.

Als je keukenbouwer het Briolabel draagt, dan mag je gerust zijn als het op vakmanschap aankomt! Maar dit gaat natuurlijk hand in hand met een prachtig ontwerp op maat van jouw wensen. Je kan bij onze interieurspecialisten dan ook terecht voor de meest kwalitatieve producten mét een hoogwaardig design. Zoals ook deze prachtige Lullaby afzuigkap van het merk Elica! Deze eyecatcher is al een aantal keren in de prijzen gevallen en valt dus wel degelijk in de smaak!

Elica is een Italiaanse fabrikant gespecialiseerd in damkappen. Ze maken kwalitatieve designkappen in verschillende formaten waardoor ze een uitgebreid gamma kunnen aanbieden. Maar wat maakt hen nu zo uniek? Elica draagt zowel het designaspect als technologie hoog in het vaandel. Deze combinatie zorgt er voor dat ze kwaliteitsvolle en innovatieve dampkappen kunnen aanbieden.


Lullaby

Met haar opvallende look trekt ze meteen de aandacht en ben je in mum van tijd verkocht. Daarnaast bevat deze dampkap een grote afzuigcapaciteit die niet te luidruchtig is waardoor je in alle stilte kan genieten. Verder heb je de mogelijkheid om verlichting te integreren in de afzuigkap. De Dim Light functie van Elica maakt het mogelijk om de lichtsterkte van de kap in te stellen. De Tune White functie zorgt er dan weer voor dat je het licht van de dampkap kan aanpassen aan andere lichten in de ruimte. Op deze manier zal je een gezellige en uniforme sfeer kunnen creëren in je leefruimte! Al deze functies zijn makkelijk te bedienden via de Elica connect app. Dankzij de Lullaby afzuigkap kan je zorgeloos genieten en ontspannen!

NikolaTesla Flame

Wil je liever een afzuigkap ingebouwd in je kookplaat? Ook dat kan! Elica ontworp hiervoor de NikolaTesla Flame, een gaskookplaat met een centrale afzuiging en een mooi design. De kookplaat is gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Bovendien bevat deze afzuigkap een filter met een hoge filterefficiëntie die uitstekende afzuigprestaties levert!

Kortom koken met Elica wordt een echte beleving!

Italiaans design aan je plafond.
Advies nodig?

Ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Ga voor de badkamer, keuken of dressing van je dromen en maak snel een afspraak bij een interieurspecialist die het briolabel draagt!

Afspraak maken