ATAG-chef aan huis

Geniet samen met je vrienden van een driegangendiner bij je thuis, bereid door een ATAG-chef. Tijdens deze exclusieve kookbeleving leert de ATAG-chef je alles over de voordelen en de mogelijkheden over jouw reeds aangeschafte combi-stoomovenKlik hier, vul het formulier onderaan in en vraag jouw ATAG-chef aan huis aan.

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig voor nieuwe keukens geplaatst tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021, met ten minste 6 ATAG elektrische inbouwtoestellen, waaronder een combi-stoomoven.
  • Finale factuur van uw keukenbouwer met vermelding van de toestellen is bepalend, en de nieuwe keuken dient vanzelfsprekend afgewerkt te zijn.
  • Deze factuur dient ingescand en doorgestuurd te worden bij aanmelding via infobe@atagbenelux.com, met vermelding van “actie kok-aan-huis”
  • De actie geldt voor 6 personen, bijkomende personen worden voorafgaandelijk afgerekend aan 50€/persoon met ATAG NV. Je ontvangt hiervoor dan een afzonderlijke factuur.
  • Laatst mogelijke datum voor het bezoek van de kok is 31 maart 2022.
  • De deelnemer geeft ATAG Benelux expliciet toestemming om eventueel in het kader van deze actie gemaakt foto- of filmmateriaal te gebruiken in brochures of in social media zonder dat ATAG Benelux gehouden is om hier enige vergoeding tegenover te stellen.

Meer info?

Wil je meer weten over deze actie? Of ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Ga voor de badkamer, keuken of dressing van je dromen en maak snel een afspraak bij een interieurspecialist die het briolabel draagt!

Afspraak maken

Vind je interieurbouwer

Draagt jouw interieurspecialist het brio kwaliteitslabel? Dan mag je op je twee oren slapen! Het briolabel staat garant voor kwalitatieve materialen, goede service en bovenal een uniek design. Vind hier je keuken of badkamerspecialist mét briolabel in jouw regio!

Postcode