BergHOFF voucher cadeau

Registreer voor garantie en ontvang een BergHOFF voucher cadeau

Koop je voor je nieuwe keuken 4 apparaten van ATAG tijdens één aankoop, en registreer je deze apparaten op de ATAG website, dan ontvang je van ons een voucher ter waarde van € 200,- die je kunt besteden in de webshop van BergHOFF. Het Belgische merk BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert complete keuken- en tafeluitrusting. Met passie voor koken, en een scherp oog voor design en innovatie geeft BergHOFF jouw dagelijkse kookbeleving een extra boost.

Hoe ruilt u uw cadeaubon in?

  1. Registreer al je ATAG apparaten op deze pagina
  2. Wij bezorgen je een cadeaubon met een unieke code
  3. Ga naar de website www.myBergHOFFvoucher.be
  4. Geef de code in die je terugvindt op deze cadeaubon, het bedrag dat je tegoed heeft komt tevoorschijn.
  5. Maak jouw keuze uit de voorgestelde producten
  6. Indien de waarde van jouw aankopen hoger is dan je tegoed dient je eerst een bijkomende betaling uit te voeren. Jouw tegoedwaarde dient in één keer opgenomen te worden.
  7. Geef je leveradres aan.

Meer info?

Wil je meer info over deze acties? Of ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Ga voor de badkamer, keuken of dressing van je dromen en maak snel een afspraak bij een interieurspecialist die het briolabel draagt!

Afspraak maken

Vind je interieurbouwer

Draagt jouw interieurspecialist het brio kwaliteitslabel? Dan mag je op je twee oren slapen! Het briolabel staat garant voor kwalitatieve materialen, goede service en bovenal een uniek design. Vind hier je keuken of badkamerspecialist mét briolabel in jouw regio!

Postcode