Sinds kort kan je bij Brio Unito Smart Water Systems verkrijgen. Niet alleen het gebruiks-maar ook het installatiegemak van deze systemen heeft ons overtuigd. Daarnaast onderscheidt deze multifunctionele kraan zich door zijn zuinig verbruik en de tal van vernieuwende functies. Je kan maar liefst kiezen uit vijf verschillende watersystemen! Benieuwd naar wat deze kranen allemaal in petto hebben? We zetten er hier alvast enkele op een rijtje!

Buitengewone slimme kranen!


Lava

Met de kokend water kraan kan je op elk moment genieten van het perfecte kopje thee! De kraan bezit een speciale theefunctie die een optimale temperatuur van 65° C uit de kraan doet stromen. Waarom nu precies 65 °C? Als het water te koud is komt er niet genoeg smaak vrij. Is het water te warm, dan zal de thee snel bitter worden. Deze kraan is dus perfect voor de echte theeliefhebbers onder ons! Daarnaast zorgt deze kraan ook voor gefilterd water op kamertemperatuur, maar ook voor gefilterd kokend water. Je kan de kraan bijvoorbeeld gebruiken om eieren, pasta en groenten mee te koken. Deze kraan is dus ook ideaal voor tijdens het koken! 


Sparkle

Fan van water met wat pit? De bruiswater kraan biedt een bruisintensiteit aan van maar liefst zeven gram CO2 per liter. Bovendien kan je dankzij het besturingssysteem van de app kiezen tussen drie verschillende bruisstanden. Voor ieder wat wils! De kraan is bestuurbaar met Alexa, Google home, bluetooth en er is een mogelijkheid tot WiFi connectie.

Infinity 

Ga je liever all-in? Kies dan voor de Infinity All-in-one kraan! Deze kraan beschikt over verschillende bruisstanden, maar ook over elke temperatuur met een bereik van 5°C tot 100°C. Dankzij de app kan je de watermodus controleren en timers instellen om tijdig nieuwe filters te bestellen. Deze kraan is ook bestuurbaar met Alexa, Google home, bluetooth en er is een mogelijkheid tot WiFi connectie.

Water op maat

Alle kranen zijn beschikbaar met de app van Unito. Verbind je smartphone via bluetooth en stel het water in op maat van jouw wensen!

Enkele handige mogelijkheden app:

  • Timers instellen
  • Bruisintensiteit bepalen
  • Waterstatus controleren
  • Temperatuur instellen
  • Accessoires bestellen op Unito shop.
Buitengewone slimme kranen!
Advies nodig?

Ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Ga voor de badkamer, keuken of dressing van je dromen en maak snel een afspraak bij een interieurspecialist die het briolabel draagt!

Afspraak maken